En nog een WordPress site

Eerste nieuwe boompjes aangeplant

SHARE
, / 1133 0

Aanplant nieuwe adoptiebomen

Vandaag, dinsdag 5 december,  is men begonnen met de aanplant van 80 nieuwe knotwilgen langs het Levenspad op het gedeelte tussen het Vaanpleinviaduct en de Pascalweg in IJsselmonde.

Naar verwachting zal het bestuur van de Vrienden van het Levenspad eind februari begin maart beginnen met de uitgifte van de adoptiebomen. Alle mensen die zich de afgelopen maanden hebben aangemeld krijgen hierover begin volgend jaar bericht per mail.

Adoptanten ontvangen dan ook bericht over o.a. de kosten, het bankrekeningnummer etc. Alle adoptanten ontvangen na betaling tevens een certificaat van adoptie. Voor de uitreiking wordt een speciale dag georganiseerd bij kinderboerderij De Kooi op de Meaterlinckweg.