En nog een WordPress site

Home Media

Media

HET LEVENSPAD IN HET NIEUWS

OP DEZE PAGINA STAAN EEN GROOT AANTAL VIDEO`S, KRANTENARTIKELEN EN ANDERE BERICHTEN OVER HET LEVENSPAD IN CHARLOIS EN IJSSELMONDE

 

Artikel Algemeen Dagblad donderdag 29-10-2020

Artikel Havenloods – Charlois – woensdag 17 januari 2018

 

 

Aandacht voor het Levenspad in de nieuwsbrief van de Gebiedscommissie IJsselmonde van december 2017. [Zie PDF versie HIER]

 

Op zaterdag 18 november 2017 werden langs het Havenspoorpad door raadslid Aruna Radjkoemar en vicevoorzitter van de Gebiedscommissie Charlois, Zeki Baran, een drietal informatieborden onthuld. Met dank aan de medewerkers van Speeltuin Jeugdveld en Rick Witlox van Charlois TV voor de beelden.

 

Artikel online krant Dagblad010

[Klik op foto om naar artikel te gaan]

 

Artikel in De Havenloods Zuid [IJsselmonde] van Woensdag 15 november 2017

Artikel over dichteres Annie Ras in de Botlek 2 van Woensdag 15 november 2017

Havenloods Zuid [Stadskrant] Woensdag 4 oktober 2017

Donderdag 21 september 2017 was de voorzitter van de vereniging Vrienden van het Levenspad te gast bij de Toksjoo op Zuid met Joop van der Hor en Roel Pot [Foto Sandy Struijs Multimedia]

Artikel Havenloods Zuid van woensdag 3 september 2017

JUNI 2017 – Opname RTVRijnmond. De gemeente Rotterdam verwaarloost het Levenspad in Charlois. Mensen die de wilgen langs het pad hebben geadopteerd ter nagedachtenis aan een dierbare zijn niet te spreken over het onderhoud aan de weg.

 

 

MEI 2017 – Opname TV Charlois, waarin de voorzitter van de bewonersorganisatie BOCL, aandacht vraagt voor meer aandacht en beter onderhoud aan de bomen op het Levenspad in Charlois.

 

 

Woensdag 24 mei 2017 – Artikel in de huis-aan-huiskrant De Havenloods Zuid over het Levenspad in Charlois

 

Maart 2014: Artikel in het krantje van de toenmalige Deelgemeente Charlois over de Levensloop

 

MAART 2014 – Opname TV Charlois. De laatste aangeplante boom van de Deelgemeente Charlois staat fier overeind. En er werd door dichteres Annie Ras en dagelijks bestuurder Alaatin Erdal een mooie kei met daarop in sierlijke letters de naam Levenspad onthuld.

 

SEPTEMBER 2013 – Artikel en radioverslag op de site van RTVRijnmond over het schilderen van de namen op het Levenspad

[Klik op de foto om naar het artikel te gaan]

NOVEMBER 2011 – Opname TV Charlois. De Deelgemeente Charlois is bezig met het aanplanten van nieuwe bomen. Hiervoor hebben zij de pakkende term ‘CharloisBOOMing’ verzonnen… Ook op 24 november werden er weer bomen geadopteerd aan het Havenspoorpad. Dhr. Alaatin Erdal reikte namens de deelgemeente de de oorkondes uit.

 

AUGUSTUS 2011 – Opname TV Charlois. Op 24 Augustus werden er, in het kader van CharloisBOOMing, langs het Havenspoorpad weer bomen geadopteerd.

 

MEI 2011 – Aandacht voor het Levenspad in het Krantje van de Deelgemeente Charlois

 

MEI 2011 – Opname TV Charlois. Levende herinnering aan een dierbare. Er werden weer een aantal bomen aangeplant en oorkondes aan adoptanten van boompjes uitgereikt.

 

MAART 2011 – Opname TV Charlois. Start van het 1000 bomenplan [CharloisBOOMing] door de Deelgemeente Charlois in de Kapelburg.