En nog een WordPress site

Informatiebord langs Levenspad vernielt

SHARE
, / 1257 0
Informatiebord langs Levenspad vernielt

Het bestuur van de stichting Vrienden van het Levenspad constateerde dit weekend dat een informatiebord langs het Levenspad, een herinneringspad langs het Havenspoorpad, de afgelopen dagen met grof geweld is vernielt.

‘’Diep triest dat dit is gebeurd’’ zegt bestuurslid Rick Timmer. ‘’ De tranen sprongen mij in de ogen toen ik het ontdekte. Wie doet nou zoiets?’’ vraagt Timmer zich af. Al vaker werden de afgelopen tijd de informatieborden langs het herdenkingspad vernield. Toen ging het om graffiti op de borden. Die konden toen door de gemeente gelukkig weer worden gereinigd. Rick Timmer vind het een vorm van grafschennis. ‘’Het lijkt wel of men tegenwoordig nergens meer respect voor kan opbrengen.’’

Het bestuur van de stichting gaat contact opnemen met de gemeente om te kijken of het bord kan worden vervangen. ‘’Anders zullen we hier een bewonersinitiatief voor gaan indienen’’ zegt Timmer.