En nog een WordPress site

Vrienden steunen deelnemers Marathon Rotterdam

SHARE
, / 1762 0

Het Levenspad

Als morgen tijden de Rotterdamse Marathon de lopers op het Havenspoorpad / Levenspad bij het 10 kilometerpunt aankomen, zullen zij daar door een groot aantal leden van de Vrienden van het Levenspad worden aangemoedigd.

Al enige jaren gaat de route van de Marathon voor een gedeelte over het Havenspoorpad, ook wel het Levenspad genoemd. Langs dit Levenspad staan bijna 350 adoptiebomen, die door inwoners van Rotterdam in het verleden konden worden geadopteerd ter herinnering aan een overleden dierbare of heugelijke gebeurtenis.

Het bestuur van de Vrienden van het Levenspad heeft een enorm spandoek van maar liefst 10 mtr lang laten maken, waarmee men de deelnemers zal aanmoedigen. Het spandoek zal boven het Havenspoorpad ter hoogte van het Vaanplein even voorbij het 10 kilometerpunt worden opgehangen, en zal voor alle lopers komende vanaf de Pascalweg goed zichtbaar zijn.