En nog een WordPress site

Uitreiking adoptiebomen Levenspad

SHARE
, / 1306 0

Oud Feyenoord voetballer Ben Wijnstekers ontvang uit handen van de voorzitter een genummerde oorkonde

Zaterdagmiddag 24 februari werden in een bomvolle serre bij kinderboerderij De Kooi op de Maeterlinckweg, ruim 60 adoptiebomen langs het Levenspad in IJsselmonde middels een genummerde oorkonde aan nieuwe adoptanten uitgereikt.

Het Levenspad is een ruim zes kilometer lang fiets en wandelpad welke loopt van de Krabbendijkestraat in Pendrecht tot aan station Lombardije. Langs het Levenspad zijn inmiddels in totaal ruim 360 knotwilgen geadopteerd ter herinnering aan een overleden dierbare of heugelijke gebeurtenis.

Ook de aanwezige ambassadeurs van de Vrienden van het Levenspad zoals oud Feyenoord voetballer Ben Wijnstekers, voormalig deelraadsvoorzitter Ed Goverde en dagburgemeester van Pendrecht Mario Bosch ontvingen van de voorzitter van de Vrienden van het Levenspad een eigen adoptieboom en een genummerde oorkonde.