En nog een WordPress site

Ambassadeurs voor het Levenspad

SHARE
, / 1223 0

ROTTERDAM – Het bestuur van de vereniging Vrienden van het Levenspad, heeft de afgelopen weken een groot aantal bekende en minder bekende Rotterdammers bereid gevonden om als ambassadeur van de vereniging op te gaan treden. Langs het Levenspad staan ruim 350 bomen die door inwoners van Rotterdam kunnen worden geadopteerd voor een overleden dierbare of heugelijke gebeurtenis.

“Als Ambassadeur dragen zij de vereniging een warm hart toe, en staan zij achter het project Levenspad. Verder gaan zij het project Levenspad in de toekomst op een positieve wijze breed onder de aandacht brengen. Zij zijn als het ware het visitekaartje van de vereniging” zegt de voorzitter van de vereniging, Rick Timmer.

Op de lijst van ambassadeurs staan onder andere; Leefbaar Rotterdam wethouder Joost Eerdmans, PvdA raadslid Aruna Radjkoemar, oud deelraadvoorzitter Ed Goverde, maar bijvoorbeeld ook oud politieman Joop van de Hor en Adrie Moulijn, weduwe van overleden oud Feyenoord voetballer Coen Moulijn. Veel van de ambassadeurs van het Levenspad hebben zelf ook een herdenkingsboom geadopteerd. Alle ambassadeurs staan ook met een korte biografie op de website van de vereniging. [www.levenspad.net]

Het bestuur van de vereniging verwacht dat zij binnenkort nog meer bekende Rotterdammers bereid zullen vinden om als ambassadeur van het Levenspad op te treden.