En nog een WordPress site

Uitreiking eerste adoptiebomen begonnen

SHARE
, / 1274 0

Foto Marcel Verhoef

In december 2017 zijn de eerste 76 nieuwe adoptiebomen door Stadsbeheer Rotterdam keurig netjes langs het Levenspad aangeplant. [Tussen het Vaanplein viaduct en de Pascalweg]

Dat betekent dat wij als bestuur van de Vrienden van het Levenspad kunnen gaan beginnen met het uitreiken van de eerste adoptiebomen.

We gaan dit gefaseerd in 2 ronden doen. De eerste 40 mensen die zich de afgelopen maanden bij ons hebben aangemeld hebben inmiddels een mail ontvangen, met daarin een rekeningnummer en verdere instructies.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, sturen wij u een link naar een webpagina. Hier kunt u inloggen met een wachtwoord dat wij u hebben gestuurd om via een vragenformulier uw adoptiegegevens aan ons door te geven.

Doosjes met vergeet me nietjes

Op zaterdagmiddag 24 februari van 13.30 – 16.00 uur is er dan weer een bijeenkomst bij kinderboerderij De Kooi op de Maeterlinckweg, waar wij de boompjes door middel van een genummerde Oorkonde aan u uit gaan reiken. Tevens ontvangen alle adoptanten een doosje met vergeet me nietjes.

Tijdens deze bijeenkomst is er weer de gelegenheid voor een hapje en een drankje, er is muziek en zal de middag weer door voormalig deelraadsvoorzitter Ed Goverde aan elkaar worden gepraat.

Mensen die de afgelopen dagen van ons nog geen bericht hebben ontvangen, hebben zich later aangemeld en gaan mee in de volgende ronde. Deze mensen moeten nog even geduld hebben, u hoort zo spoedig mogelijk van ons.