En nog een WordPress site

Nieuwsbrief nr. 7

SHARE
, / 1068 0

Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief over het Levenspad. De afgelopen weken was het Levenspad weer volop in het nieuws. Inmiddels hebben er ook diverse gesprekken plaatsgevonden met de leden van de Gebiedscommissie IJsselmonde, de gebiedsmedewerkers en met Stadsbeheer IJsselmonde over verdere uitbreiding van het Levenspad richting IJsselmonde. [Tussen het Vaanplein viaduct en de Pascalweg.]

Iedereen die wij spraken was zeer positief over deze uitbreidingsplannen. Momenteel zijn we met de gemeente in onderhandeling over de kosten. Tevens proberen wij sponsors te interesseren om de uitbreiding van het project Levenspad te financieren. Ook zijn wij een wervingscampagne gestart om nieuwe adoptanten te interesseren om een boompje te adopteren. Dit verloopt zeer voorspoedig.

Adopteer een herdenkingsboom

Inmiddels hebben in de eerste week van de campagne al ruim 30 geïnteresseerden zich aangemeld die in de toekomst een boompje willen adopteren. Daar zijn wij zeer blij mee. Weet of kent U iemand die ook een boompje zou willen adopteren, laat hij of zij dan even een mailtje met contactgegevens sturen naar info@levenspad.net. Voor nieuwe de adoptanten gaan we ook aantal aparte bijeenkomsten organiseren, waarbij we iedereen uitgebreid zullen gaan informeren. Wanneer en waar dit gaat plaatsvinden, is op dit moment nog niet bekent. U hoort daarover binnenkort meer.

Informatieborden

Ondertussen heeft er ook weer een gesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vrienden en de gemeente Rotterdam [Stadsbeheer] over het plaatsen van de informatieborden langs het Levenspad. De gemeente neemt de kosten van het maken van de borden en het plaatsen voor haar rekening, en heeft de opdracht tot vervaardiging van de borden uitgezet of zal dit zeer binnenkort gaan doen. De onthulling van de borden zal gaan plaatsvinden op zaterdagmiddag 18 november.

Voor deze feestelijke onthulling hebben wij wethouder Eerdmans uitgenodigd. U bent allemaal nu alvast van harte uitgenodigd om dit mee te komen maken. Zet daarom deze datum alvast in uw agenda. [Locatie speeltuin Jeugdveld.] Uiteraard is er op deze middag ook gelegenheid voor een hapje en een drankje. Om de kosten voor deze middag te dekken, hebben wij de afgelopen tijd een bewonersinitiatief ingediend, welke door de Gebiedscommissie Charlois gedeeltelijk is toegekend.

Donateurs

Inmiddels hebben ook een aantal adoptanten een donatie overgemaakt aan de vereniging. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee, en wij danken deze donateurs hier hartelijk voor. De vereniging krijgt geen subsidie, en zo kunnen wij toch een aantal kosten dekken. Wilt U ook een donatie doen, kijk dan even op de pagina DONATEURS

Beste adoptanten. Dit was het weer even voor wat deze nieuwsbrief betreft. Kijk ook regelmatig op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/vriendenvanhetlevenspad/ voor het laatste nieuws.