En nog een WordPress site

Informatiemiddag nieuwe adoptanten

SHARE
, / 1014 0

Het bestuur van de Vrienden van het Levenspad organiseert op zaterdag 21 oktober aanstaande van 14.00 tot 16.00 uur een informatiemiddag  voor nieuwe adoptanten in de kantine van Kinderboerderij De Kooi.

Tijdens deze middag zal het bestuur van de Vrienden van het Levenspad iets komen vertellen over de mogelijkheid een boom te adopteren op het Levenspad. Tevens heeft U na afloop van de presentatie nog de gelegenheid om vragen te stellen.

Bent U van plan naar deze informatiemiddag te komen, dan vragen wij U vriendelijk om dit vooraf even per mail aan ons door te geven. Zo weten wij hoeveel mensen wij ongeveer op deze middag kunnen verwachten. info@levenspad.net

Locatie: kantine Kinderboerderij De Kooi, Maeterlinckweg 85, 3076 GA te Rotterdam. [Inloop vanaf 13.30 uur]