En nog een WordPress site

Corendon doneert aan Levenspad

SHARE
, / 1051 0

De Corendon Foundation steunt meerdere innovatieve en duurzame projecten die het milieu ontlasten. De Foundation heeft de afgelopen week opnieuw een flinke donatie gedaan aan het project Levenspad. De Foundation was in het verleden ook al betrokken bij het Levenspad. Toen sponsorde men de aanplant van de eerste 275 bomen langs het pad.

Helaas is reizen en vliegen ook schadelijk voor het milieu. Vanuit dit negatieve effect ontstond bij Atilay Uslu, mede-eigenaar en directeur van de Corendon groep, het ambitieuze plan om samen met hun klanten en partners deze gevolgen actief tegen te gaan. Het gaat zelfs nog verder dan compensatie alleen. Door middel van het ondersteunen van een groot aantal uiteenlopende doelen in Nederland en op vakantiebestemmingen, zet Corendon graag een extra stap om de duurzaamheid in de reisbranche te bevorderen. Vanuit dit oogpunt werd in maart 2011 de Corendon Foundation opgericht.