En nog een WordPress site

Verkeerde naamplaten gemaakt

SHARE
, / 1122 0

De afgelopen week zouden er twee stalen naamplaten op 2 resterende keien langs het #Levenspad #Havenspoorpad worden aangebracht.

Helaas is er in de uitvoering en vervaardiging iets goed mis gegaan. Zo hebben de naamplaten de verkeerde afmeting, is het verkeerde lettertype gebruikt, en zijn de naamplaten ook nog eens veel te dun.

Om die reden heeft het bestuur van de Vrienden van het Levenspad dit afgekeurd. Men heeft blijkbaar verzuimd om het bestaande bord eerst op te meten en bij ons te informeren naar het gebruikte lettertype.

Inmiddels is er door de gemeente een nieuwe opdracht verstrekt aan het bedrijf. Zij hebben belooft dat de nieuwe naamplaten voor de onthulling van de informatieborden op zaterdag 18 november gereed en aangebracht zullen zijn.