En nog een WordPress site

Adopteer een boom

SHARE
, / 2039 0

Het Levenspad is een bijzonder herdenkingsproject, en maakt onderdeel uit van het Havenspoorpad, een 6 Km lang fiets en wandelpad tussen Charlois en IJsselmonde. Op het Havenspoorpad in Charlois staan ruim 275 adoptiebomen. Deze bomen [wilgen] konden in het verleden worden geadopteerd door inwoners van Rotterdam ter herinnering aan een dierbare of heugelijke gebeurtenis.

De in juni 2017 opgerichte vereniging Vrienden van het Levenspad wil samen met de gemeente Rotterdam, meer inwoners van Rotterdam de mogelijkheid bieden om ook een boompje langs het Havenspoorpad te adopteren. Zo heeft U altijd een blijvende herinnering ter nagedachtenis aan een overleden familielid, goede vriend of bijzondere gebeurtenis. De adoptieboompjes zullen worden aangeplant langs de Maeterlinckweg, tussen het Vaanplein viaduct en de Pascalweg. Elke adoptant ontvangt tevens een oorkonde bij zijn of haar adoptieboom.

Wilt U ook een boompje adopteren, dan kunt U zich hiervoor nu al opgeven door een mailtje te sturen naar info@levenspad.net. Bij voldoende belangstelling organiseren wij binnenkort een bijeenkomst waar wij U verder zullen informeren over dit bijzondere project. Geïnteresseerden die zich de afgelopen tijd al hebben aangemeld, hoeven dat niet opnieuw te doen.

Zie voor verdere informatie onze website www.levenspad.net