En nog een WordPress site

Levenspad te gast bij Toksjoo Op Zuid

SHARE
, / 1073 0

Op donderdagavond 21 september zijn wij als bestuur van de Vrienden van het Levenspad uitgenodigd om als gast aan te schuiven aan tafel bij Roel Pot en Joop van de Hor, tijdens hun maandelijkse Toksjoo Op Zuid, om iets te komen vertellen over het Levenspad.

Op Rotterdam-Zuid praten ze niet, maar lullen ze en noemen ze een onderhoudend praatprogramma geen talkshow, maar een Toksjoo. Elke maand presenteren Roel Pot en Joop van der Hor, twee jongens van de “Boerenzij”, maandelijks een geheel nieuw programma in Grand Café Restaurant Champs Elysees, met tal van gasten uit Rotterdam Beneden Maas of van ‘daarboven’.

Pot: “Daar doen we niet lullig over. Het kan nou eenmaal voorkomen dat je door afkomst, pech of gewoon een verkeerde woonkeus aan gene zijde van de rivier woont of werkt, maar de Zuiderlingen toch een goed hart toedraagt.

Dichters, muzikanten, sporters, schrijvers, kunstenaars, politici, artiesten, ondernemers, beroepsouwehoeren, columnisten, idealisten, journalisten, optimisten, Lucanisten, organisatoren, doktoren, iedereen en alles komt aan bod!”.

Vaste onderdelen van de Toksjoo zijn boek- film- en theaterbesprekingen, Hart van Zuid en Rotterdams voor beginners. Verder worden de minderbedeelden geholpen door middel van de “Goed Doelpot” en een 010 veiling.

U bent allemaal van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Grand Café Restaurant Champs Elysées
Gooilandsingel 7
3083 DP Rotterdam
Kijk op de FB pagina voor de tijden

https://www.facebook.com/Toksjoo-Op-Zuid