En nog een WordPress site

Keien naar hun plaats

SHARE
, / 1207 0

Woensdagmorgen 18 oktober zijn de drie keien, met daarop aangebracht een naambord met de tekst ‘Levenspad’, naar hun definitieve plek verhuist. Er ligt nu op drie locaties een kei.

Dat zijn aan het begin van het Levenspad bij het Vaanplein viaduct, er ligt er een op de hoek van het Havenspoorpad en de Smitshoerkseweg t.h.v. speeltuin Jeugdveld, en nummer drie ligt aan het einde van het Levenspad, bij de Krabbendijkestraat in Pendrecht.

Op deze drie locaties zullen binnenkort ook de informatieborden worden geplaatst. Op deze borden zal naast een aantal foto`s, ook in het kort iets worden verteld over het ontstaan van het Levenspad, en zullen alle namen worden vermeld van mensen of instanties waarvoor in het verleden een boompje werd geadopteerd.

De borden zullen op zaterdagmiddag 18 november, tussen 14.00 en 16.00 uur worden onthuld. Locatie t.h.v. speeltuin Jeugdveld.