En nog een WordPress site

Alle namen ingevoerd

SHARE
, / 1172 0
Beste adoptanten,
De afgelopen weken hebben we er keihard aan gewerkt. De website van de Vrienden van het Levenspad www.levenspad.net is zo goed als klaar.
Alle namen van mensen of organisaties waarvoor een boom werd geadopteerd zijn ingevoerd. Tevens zijn alle teksten die voorheen op de bordjes bij de bomen hebben gestaan ingevoerd. U kunt de lijst bekijken op onze website onder de knop Adoptiebomen. Of via deze link https://levenspad.net/index.php/adoptiebomen/ Scrol door de namenlijst, of gebruik de zoekfunctie op de pagina.
Wilt U zo vriendelijk zijn alles goed tecontroleren. Ook wij zijn maar mensen en kunnen fouten maken. Indien er iets niet correct staat vermeld/gespeld, dan horen wij dat graag van u. Stuur ons in dat geval even een mailtje met de juiste gegevens.
Ook bestaat nog de mogelijkheid om een foto of video of logo van de persoon of organisatie waarvoor een boompje werd geadopteerd bij de info te plaatsen. Stuur ons in dat geval de foto of de link naar het filmpje toe, en wij zorgen dat het erbij wordt geplaatst. [zie b.v. Speeltuin Bodelo, Medewerkers Plus supermarkt, de familie van Rijswoud, Vitaal Pendrect, Nultien 180 of Young-up. Ook kunt u natuurlijk een foto insturen van het planten van de boom zelf]
Wij zijn van mening dat de nieuwe website er prachtig uitziet, en dat wij daar met elkaar trots op mogen zijn.
Suggesties en goede ideeën hoe het nog beter kan, zijn natuurlijk altijd van harte welkom.
Met vriendelijke  groet
Namens het bestuur
Vrienden van het Levenspad