En nog een WordPress site

Bijeenkomst adoptanten druk bezocht

SHARE
, / 1001 0

Lekker druk bij eerste bijeenkomst nieuwe adoptanten Levenspad IJsselmonde

De eerste van twee informatiemiddagen voor nieuwe adoptanten van boompjes op het Levenspad bij kinderboerderij De Kooi op de Maeterlinckweg, werd zaterdagmiddag 21 oktober druk bezocht. Plusminus 40 personen waren op deze middag naar de kinderboerderij gekomen voor informatie.

Het bestuur van de Vrienden van het Levenspad had een korte presentatie voorbereid, en na afloop was er de mogelijkheid om vragen te stellen. De eerstvolgende bijeenkomst is op zaterdag 2 december. Ook deze bijeenkomst zal weer bij de kinderboerderij plaatsvinden.

Wanneer de eerste bomen langs het Havenspoorpad in IJsselmonde zullen worden aangeplant is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Het bestuur van de Vrienden verwacht hierover voor het eind van dit jaar echter meer duidelijkheid te kunnen geven.