Informatie over adoptiebomen Levenspad

Laatste 100 adoptiebomen uitgereikt

SHARE
, / 817 0

Op zaterdagmiddag 15 december werden bij kinderboerderij De Kooi op de Maeterlinckweg, weer 100 nieuwe adoptieboompjes uitgereikt. De presentatie van de middag was in handen van 1 van de ambassadeur vande Vrienden van het Levenspad, Ed Goverde.

Foto Rob van der Rest

De Gebiedscommissie IJsselmonde heeft ook een boompje geadopteerd. Wethouder en tevens locoburgemeester Bert Wijbenga was aanwezig om het eerste boompje uit te reiken aan de voorzitter van de Gebiedscommissie IJsselmonde, Luuk Wilson. Tijdens het bezoek van de wethouder, kreeg hij van het bestuur van de Vrienden van het Levenspad het ambassadeurschap van de vereniging aangeboden.

Daarnaast waren deze middag nog een aantal andere ambassadeurs van de Vrienden aanwezig, zoals oud PvdA raadslid Aruna Radjkoemar voormalig deelraadslid Alaattin Erdal en dagburgemeester van Pendrecht, Maria Mario Bosch.