Informatie over adoptiebomen Levenspad

Laatste 100 bomen geplant langs Levenspad

SHARE
, / 1062 0

Dinsdag 20 november start de aannemer in opdracht van Stadsbeheer, met de aanplant van de laatste honderd bomen langs het Levenspad. Daarmee zijn de afgelopen twee jaar in totaal ruim 180 nieuwe herdenkingsbomen aangeplant.

De vereniging Vrienden van het Levenspad, gaat de bomen 15 december aan de nieuwe adoptanten uitreiken. Alle adoptanten ontvangen ook een genummerd certificaat van hun boom. Met de laatste aanplant, komt er een einde aan de groei van het Levenspad.

Er staan straks in totaal 467 geadopteerde knotwilgen langs het Havenspoorpad ook wel Levenspad genoemd. Dit ruim 6 kilometer lange fietspad, loopt van Pendrecht tot aan IJsselmonde. Veel adoptanten dragen de boom op aan een overleden dierbare of ter ere van de geboorte van een kind. Zo houden zij een mooie herinnering in leven.